Logo
Name

Weerbaarheidstraining: Sterk Staan tegen Pesten!

Is jouw kind geconfronteerd met pesten of wil je proactief werken aan zijn/haar weerbaarheid? Onze Weerbaarheid Training is ontworpen voor kinderen die hun zelfvertrouwen willen vergroten en willen leren omgaan met pestgedrag op een positieve manier. Deze training is bedoelt voor kinderen van 7 t/m 16 jaar.

Wat biedt de Weerbaarheid Training?

Zelfvertrouwen Boost: Leerkrachtige technieken die zelfvertrouwen vergroten en een positieve levenshouding stimuleren. Onze training helpt kinderen hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten.

Grenzen Aangeven: Ontwikkel vaardigheden om duidelijke grenzen te stellen en assertief te communiceren. Dit essentiële aspect van weerbaarheid stelt kinderen in staat zichzelf te beschermen en hun eigen ruimte te respecteren.

Weerbaar Tegen Pesten: Leer effectieve strategieën om met pestgedrag om te gaan en assertief te reageren. Hierdoor kunnen kinderen zich op een positieve manier uiten en zichzelf beschermen tegen negatieve invloeden.

Ik-Kracht: Ontdek de kracht van zelfreflectie en positieve zelfspraak voor persoonlijke groei. Onze training moedigt kinderen aan om hun innerlijke kracht te erkennen en te gebruiken om uitdagingen het hoofd te bieden.

Waarom Kiezen voor Onze Weerbaarheid Training?

Preventie van Pesten: Voorkom pestgedrag door kinderen te empoweren en weerbaar te maken. We geloven dat sterke individuen bijdragen aan een positieve en ondersteunende gemeenschap.

Zelfredzaamheid: Kinderen leren onafhankelijk om te gaan met uitdagingen en conflictsituaties. Deze waardevolle vaardigheden blijven hen hun hele leven bij.

Positieve Sociale Interacties: Onze training richt zich niet alleen op individuele weerbaarheid, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden voor gezonde relaties en effectieve communicatie. Kinderen leren samen te werken en respectvol met anderen om te gaan.

Onze Aanpak: Professioneel, Interactief, en Flexibel

Onze training wordt geleid door ervaren professionals met expertise in kinderontwikkeling en pestpreventie. We gebruiken interactieve methoden, zoals Rots en Water, om een boeiende leeromgeving te creëren. De duur van de training is 10 lessen, verspreid over 10 weken. Elke week komen we samen. 1 les duurt 60 minuten.

Ouderbetrokkenheid en Nazorg: We moedigen ouderbetrokkenheid aan en bieden aan het begin van de training een ouderbijeenkomst, waarin ouders meer te weten komen over de lesopbouw, we gaan oefeningen samen doen en hoe ze de aangeleerde vaardigheden thuis kunnen ondersteunen. Daarnaast bieden we eventuele nazorg of follow-upondersteuning om ervoor te zorgen dat de positieve impact van de training langdurig is.

Rots & Water

Onze Ervaren Trainers:

Wij zijn Desiree en Melissa en hebben expertise in weerbaarheid en pestpreventie. Met interactieve oefeningen en positieve begeleiding creëren we een veilige omgeving waarin jouw kind kan groeien. Dit doen we doormiddel van Rots & Water technieken.

Wat is Rots & Water?

Rots & Water is een psychofysieke training. Het richt zich op de fundamentele basisbehoeftes van het kind namelijk, veiligheid, liefde, sociale contacten, respect, zelfverwezenlijken en de daarmee samenhangende basisvaardigheden om die behoeftes te kunnen verwezenlijken. De doelstelling van Rots en Water is het bevorderen van een positieve ontwikkeling van sociale en emotionele competenties en het voorkomen en/of verminderen van problemen met een negatief zelfbeeld en in relaties met andere kinderen.

Dit filmpje vertelt in 1 minuut over Rots en Water: https://www.youtube.com/watch?v=7Elxw6B6j0M

Wat kost deze training?

De kosten bedragen €15,- per uur. De groepsgrootte is maximaal 16 kinderen. Dit doen wij zodat elk kind gezien wordt door ons en er echt aandacht is voor elk kind. Wij huren verschillende gymzalen af in Almere, zodat we voor iedereen in Almere toegankelijk zijn. Dit is altijd in een buurtcentra, dus kijk vooral wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Kies voor de Samen Sterk tegen Pesten Training en geef jouw kind de tools om sterker te staan tegen pesten en met vertrouwen door het leven te gaan. Samen bouwen we aan een veerkrachtige en ondersteunende toekomst voor onze kinderen. Elk kind verdient het om sterk en zelfverzekerd op te groeien. Inschrijven is de eerste stap naar een leven vol zelfvertrouwen en positieve sociale interacties.

  • De eerste groep van 2024 start op 13 januari. VOL!

  • De tweede groep start op 23 maart. Zijn nog plekjes beschikbaar

  • De derde groep start op 25 mei.

Aanmelden kan via onderstaande knop of bellen naar:

Desiree: 06-46310532

Melissa: 06-30173749

Sterkstaan@tevredenkind.nl

Logo
Gegevens

Naam

Het Tevreden Kind

KvK nummer

91076226

BTW nummer

NL004864559B89

Adres

Straat & huisnummer

Lindengouw 46

Postcode

1351 LD

Plaats

Almere

Land

Nederland

2024 © Het Tevreden Kind - Algemene voorwaarden -Privacybeleid
Name